Hoelang zijn veters van Converse All Stars?

Hoelang zijn veters van Converse All Stars?

Hoelang de veters van je All Stars zijn hangt af van het model dat je draagt. Het populairste model is de hoge All Star, hier zitten veters in met een lengte van tussen de 140 en 160 centimeter (afhankelijk van de maat). Daarnaast zien wij dat ook het lage model van de sneakers steeds populairder wordt. Hier zitten veters in met een lengte van 120 centimeter.

Nieuwe veters nodig voor je Converse All Stars? Wij van Sneaklaces bieden veters aan van de hoogste kwaliteit. Deze zijn beschikbaar in allerlei kleuren en lengtes. Wij bieden de veters aan vanaf €6,95, daarnaast bieden wij gratis verzending. Op deze pagina kun je ons volledige assortiment bekijken. 

Veter lengte van de hoge Converse All Stars

De hoge Converse All Stars hebben dus een veter lengte van tussen de 140 en 160 centimeter. Dit hangt af van de maat van de sneaker. Wij raden voor sneakers tot maat 40 aan om te gaan voor veters van 140 centimeter. Wanneer je sneakers hebt in maat 40 of groter raden wij aan te kiezen voor veters van 160 centimeter. 

Extra lange veters voor hoge All Stars

We zien steeds vaker dat mensen langere veters kopen voor in hun Converse All Stars

We zien steeds vaker dat mensen langere veters kopen voor in hun Converse All Stars. Dit doen zij zodat ze de veters om de sneaker kunnen knopen (zoals je kunt zien op de foto). Wanneer je dit ook wilt gaan doen heb je veters nodig van 180 centimeter. 

Veter lengte van de lage Converse All Stars

Sinds de samenwerking tussen Comme des Garçons en Converse zijn ook de lage All Stars populair. De veters die in deze sneakers zitten zijn een stuk korter dan de veters die in de hoge all stars zitten. De veters die in lage All Stars zitten zijn 120 centimeter lang.

Lengte bepalen op basis van het aantal gaatjes

Een goede manier om erachter te komen hoelang de veters zijn die in je sneakers zitten is het tellen van het aantal gaatjes. Hieronder vind je een overzicht van de veter lengtes die horen bij het aantal gaatjes in de sneaker.

  • 4 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 70 centimeter
  • 5 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 90 centimeter
  • 6 of 7 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 120 centimeter
  • 8 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 140 centimeter
  • 9 of 10 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 150 centimeter
  • 10 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 180 centimeter

Wanneer je 100% zeker wilt weten wat de lengte van de veters is kun je deze het beste opmeten. Om dit te doen moet je de veters uit de schoenen halen en daarna weer terug in veteren. Dit kan even een gedoe zijn.

Wat voor veters zitten er in Converse sneakers?

De sneakers van Converse worden standaard geleverd met platte veters die gemaakt zijn van polyester. Precies dezelfde veters verkopen wij bij Sneaklaces ook. 

Op zoek naar nieuwe veters voor jouw Converse All Stars? Wij van Sneaklaces bieden veters aan speciaal voor deze All Stars, zowel de hoge als de lage variant. Deze veters zijn beschikbaar in verschillende kleuren vanaf €6,95. Daarnaast bieden wij gratis verzending op alle bestellingen en kunnen deze binnen 14 dagen geretourneerd worden. Op deze pagina kun je het volledige assortiment bekijken.

Wij hopen dat wij je hebben geholpen met het vinden van de juiste vederlengte voor de Converse All Stars. Mocht je nog vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben kun je deze hieronder achterlaten. Wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op te reageren.

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.