New Balance: Welke schoenveters heb ik nodig?

New Balance: Welke schoenveters heb ik nodig?

Het merk New Balance wordt steeds populairder. Modellen als de 550 en de 990 doen het steeds beter bij de massa. New Balance levert deze schoenen vaak zonder extra veters, ook verkopen zij geen losse veters. Via sneaklaces.nl kun je voor jou New Balance sneakers veters kopen in verschillende kleuren en voor verschillende modellen. Alle veters geschikt voor New Balance schoenen vind je op deze pagina.

New Balance 550

Een van de populairste modellen van New Balance. Wanneer ze weer op voorraad zijn is de voorraad vaak binnen een paar minuten uitverkocht. De veters die in dit model zitten zijn 125 centimeter lang. Alle veters die geschikt zijn voor de New Balance 550 vind je op deze pagina.

Staat jou model er niet tussen? 

Tegenwoordig bestaan er enorm veel Nike modellen waardoor wij ze onmogelijk allemaal in dit lijstje kunnen verwerken. Heb je een model schoen dat hier niet tussen staat is het belangrijk dat je het aantal vetergaatjes telt. Afhankelijk van dat aantal kun je in het volgende overzicht kijken hoe lang de veters zijn die je nodig hebt.

  • 4 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 70 centimeter
  • 5 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 90 centimeter
  • 6 of 7 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 120 centimeter
  • 8 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 140 centimeter
  • 9 of 10 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 150 centimeter
  • 10 gaten: Je kunt het beste kiezen voor veters van 180 centimeter

Let er op dat dit slechts een schatting is, vanwege de verschillende designs in de modellen kan het zijn dat de veters toch niet passen. Via sneaklaces.nl kun je de veters die niet passen altijd gratis terugsturen, je krijgt dan je geld terug zodat je andere veters kunt bestellen.

Wil je het echt zeker weten? Dan kun je het beste de originele veters opmeten, dan weet je zeker dat je goed zit!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.